Autók » Volkswagen » Golf (1997-2007)

Golf 1,6 16V

Nevéb?l él -Golf IV. 1.6

3 évesen vettem a gépet pöpec állapotban korosodó házaspártól. Végig szervízelt volt EDDIG. A márkaszervíz alapvet?en azt hitte, hogy én vagyok a Palibaba, ?k meg a negyven rabló. Menettulajdonságok: hangos motor és futóm?, de 4500 fölött, gázelvételnél már a gyári dob is durvaszépen szól. Alacsony fordulatszámon jól titkolja erejét, 3500 alatt nem érdemes el?zésbe kezdeni mert cinkes lesz. Normálisan hajtva 6-6,5-b?l kijövök 100 km-en(vegyes). Korának egyik legszebb bels? tere, min?ségi anyagokkal(kategoriájában), normális els? ülésekkel és eszméletlen kicsi hátsóval. Ha teheted ide NE ülj be! A gyári 205-ös gumi egyértelm?en széles, elviszi hosszbordákon az elejét, de jól néz ki. 195-össel lényegesen kényelmesebb. Nagyon szeretem a gépet, de ez már koránt sem az amire apáink vágytak a ´80-as évek közepén.Sajnos.

- Jobb els? ajtó borítás állandóan zörög (talán nem tetszik neki az er?sít?r?l hajtott 160-as hangszóró:-))
- Jobb els? ajtózár mikrokapcsolója szétesett
- Enyhén ingadozó alapjárat (közben elhagyja)
- Cellazárlatos akksi (4 évet bírt)

A márkaszervíz óradíjai és hozzáállása láttán úgy döntöttem, hogy inkább profira bízom az ügyet: maszek sráchoz hordom Gy?rben, maximális megelégedettséggel.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2001
Megbízhatóság (5) Vezetett km 20000
Előző autója? Sierra 1.8TD Következő autója? Corolla-Civic-Astra-Focus
Verdikt (4.4/10)

Volkswagen Golf 1997 (2004 - 2007)