Náci cirkálóm
Hát mit is mondhatnék....Sokfajta érzes kavarog bennem.
Negyedik tulaja vagyok /tudtommal/ a jarműnek...Egy törött olasz behozatal...Ami elromolhatott az autón az már el is romlott... nincs egy nugyodt hónapom,hogy ki ne söpörjön pár száz €-t a pénztarcámból...
Az emberbe ott a felelem, hogy mi lesz a következő dolog. Ahogy megvettem, tudtam hogy néha beugrik a Safe Mode padlógáznál + csöpög a servoolaj.
Na ez a két ,,kis" probléma pontosan 1080€mba került. Hát bizony megkellett szabadulnom a rohadtalmás noteszemtől :D
A legnagyobb meglepi tavaly nyáron következett be - menet közben mindig zuhogott valami. Azért írom így mert 10 szervizbe nemtudtak rájönni mi baja, míg a szomszég észre nem vette hogy ferdén áll a motor. Ja így már könnyú rájönni - igen a jobb motortartó silentnél eltörött a csavar és a motorom szabad életet élt.
Az a vicces az egészben hogy mindenki mást mondott mi baja, 3x cseréltünk csapágyat, két új féltengely és . az i-re a kassai volkswagenbe került fel amikor aztmondták h a difi szétment, új sebességszekrény. Na még aznap sikerult levadasznom ócsópénzé egy sebességszekrényt a bazosró,de szerencsére nem kellett..
Az egész mutatvány mesterembereknél sok száz €ót emésztett fel(két féltengely, csapágyak, munkaórá stb stb..), természetesen feleslegesen, mert senki nemjött rá.
Végül csináld magad akció jóapámmal b...g , féliter szilvapálinkáé egy gyökcsavart esztergályoztak, mivel a menetet kisöpörte a meghajlott csavar.
Na ez volt nov2012, most március2013 beadta az unalmast a kuplungom. Keresztkonzol kettétört, 300€ós mutatvány + sebességszekrény, de az volt otthon szerencsére :D
Perpill 2013.4.16 villog az viszajelzoje, nemukodik az Airbag, csöpög a hűtővíz a motorblokktól és a rozsdát leszámítva minden okés. Hogy el ne szóljam magam :D
Csak a motor kárpótol mindenér, megy mint állat. TDi 4ever :D
- Turbó, szervó, tipikus mikrokapcsoló az ajtókba, hutoviz, kuplung, airbag, abs,xenon, kézifékbovden stb stb
AutoGabriel Kassa - inkább nemnyilatkozom :D
Csináld magad haverral a garázsba :D
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Felicia 1,3 MPi 40kW | Következő autója? | Lada Niva 4x4 1,7i |