Autók » Volkswagen » Golf (1997-2007)

Golf 1.6-16v

Közel a 30 millióhoz. Ennyien nem tévedhetnek

Az eddigi tapasztalataim csak pozitív az előző autoimhoz/suzuki swift,Fiat Bravo,pözsó 206 ezt szándékosan így,mert utáltam/képest hibátlan jól ősszerakott biztonságos német dőg! Engem még nem hagyott ott sehol még a trafó hibánál sem mert haza tudtam menni vele! nem úgy mint aki feljebb szidkolózott erről a típusról talán nem suzuki szervizbe kéne hordani egy vw-ent! Inkább tényleg vegyen vmi japán csodát az majd kibírja kb 2évig utánna úgyis kijön az új belőle.mert addigra ált szétesnek ezek a keleti ŰRAUTÓK!A helykínálat is olyan nagy, hogy talán egy ufónauta fér el bennük! Na mindegy térjünk vissza a golfhoz egy biztos ha megtehetem a köv. autóm is vw lesz,vagy touran vagy golfplus ha csak a piaci árakat nézzük ez és a többi német márka nem bukja el az árát nagy mértékben! Az én autóm volt akkoriban 3.7m ft még most is ér 2.4-2.5 körűl ez magáért beszél! Akkor inkább legyek egy konzervatív golf tulajdonos mint két évente dobáljam ki a pénzemet ezekért a japán és francia csodákért!

- -3as henger trafó 12eft
- -jobb elsö ablakemelő mechanika jav szett 14eft

Óbudai Autó Jav. Kft

Lukács&Társa Vác

Fenntartási költség (5) Évjárat 2003
Előző autója? Peugeot 206 Következő autója? vw esetleg Mercedes
Verdikt (6.1/10)

Volkswagen Golf 1997 (2004 - 2007)