Autók » Volkswagen » Golf (1997-2007)

Golf VW Golf 1.4 Edition

"Korszer?, precíz, német technika"

Céges autóként kaptam a "korszer? német technikát". Alapverzió, nincs benne semmi, scak egy légkondi, kézi tekerés? ablakok, még a központi zárat is utólag rakattuk bele. Viszonylag kényelmes, igénytelen autónak t?nt. Mindig a Mozaik utcában javíttattuk (szerz?dés miatt). Na ez rémes volt. Ugyan korrekt szervízt találtam, de horrorisztikus árakkal.
Tipikus esetek: egyenetlen alapjárat: 30.000 Ft :-)
Szélvéd? csere után visszaadták az autót úgy, hogy vastag fehér csikban rajta maradt a ragasztó. Az autó készer hagyott az út szélén. El?ször szétesett benne a katalizátor (kb. 100.000 km-nél), minden el?zetes jel nélkül, másodszor a sebváltó esett szét , illetve " kiesett valami bütyök" és szétverte a sebváltó javát. Az autót gyakorlatilag csak én használtam, nem volt széthajtva. A szerviz szerint ez tipikus jelenség. Az elmúlt évben háromszor dugult el a "szuszogó". Mindenen esetben 40 km alatt kinyomta az összes olajat. Természetesen minden el?jel nélkül. Ilynekor 40.000 alatt sosem úsztuk meg.
Soha többet VW-t.

VW Mozaik utca

Fenntartási költség (2) Évjárat 2000
Előző autója? Astra Következő autója? Renault Scenic
Verdikt (3.1/10)

Volkswagen Golf 1997 (2004 - 2007)