Autók » Volkswagen » Golf (1997-2007)

Golf 1.6

Hűséges szerető

Amikor vásárlásra adtam a fejem, elég alacsony kategóriába kezdtem keresgélni néztem 3-as golfokat de a formaviláguk valahogy nem fogott meg, így eggyel magasabb kasztba keresgettem és megtaláltam a mostani autómat a kicsi Guffancsot! Rengeteg lelakott és elhanyagolt autót megnéztem előtte, mire 2009. március 15-én megtaláltam Gencsapátiban(Szombathely mellett) és telefonáltam egy kis kétségbeeséssel az ünnepre tekintve, de felvette a kereskedő és még aznap meg is néztem, március 17-én már az enyém volt és azóta is nálam van! Imádom benne a jéghideg klímát, fiatalos külsőt kölcsönöz hiába 14 éves már lassan. Amit nem szeretek benne kicsi a csomagtér néha, és a hátul ülők helyébe nem igen szeretnék lenni, a lábtér elég kicsi.Egykét alakítást végeztem rajta, első hátsó lámpákat lecseréltem led-es és projektoros lámpákra, ültettem egy picit rajta és nagyobb felnit választottam rá, ezeket imádom benne a legjobban! További szép napot mindenkinek és balesetmentes közlekedést!

Tisztelettel: Takács Dávid

- első hátsó lengéscsillapítók kb 40.000Ft volt 3 éve azt hiszem,féktárcsa fékbetét 50.000Ft kompletten, fékcsövek elöregedtek elenyésző pénz volt, olaj cső elrepedt egy téli -15 fokos napon ez volt a legkomolyabb baj, ami kb egy olajcserével és egy cső cseréjével megoldódott. alapjárat állító hőmérséklet érzékelő 2000Ft-os dolog.Extra nagy költséges kiadásom nem volt vele!

Bödör László Zalaegerszeg

Egerszeg Autó-Motor KFT. Zalaegerszeg

Fenntartási költség (8) Évjárat 1998
Előző autója? Következő autója? Tuareg, passat kombi, golf VII.
Verdikt (8.2/10)

Volkswagen Golf 1997 (2004 - 2007)