Golg IV 1.4 egy rosz kezdet jó végzettel.
Az első drágának mondható autóm volt, előtte jó pár típust kipróbáltam. Vételekor az árából lehetett volna sejteni valamit, de kipróbáltam, átnéztem rendesen nem látszott a gond. Sajnos a motort 1 hónap múlva újítani kellett.(kompletten, dugók, hengerfej, köszörülés, síkolás ...stb) Adalékot tettek a motorolajba, az első cserénél jött ki a hiba.
A garanciától elzárkózott a Miskolci partner autóház, őket nagyon nem ajánlom senkinek, lehúzós banda, több ezret eltelefonáltam, és többször személyesen is kerestem őket. Megjegyzem az autót a WELTAUTÓ telephelyén néztem ki, de az átvétel már más kereskedésben volt.( tudják.....garanciával...) Az előző tulajt sem érdekelte a problémám,őt is kerestem... majd meggyónja a Füzesabonyi plébános úr a vétkét....gondolom.
Nos az autó a reparálás után nagyon meggyőző lett, bár az 1.4 es moci nem egy erőgép de a célnak megfelelt.
Apróbb hibák voltak, de egy 8 éves autótól várható volt.
Kényelmes vezetni, a 16´ os alufelniken szinte rá volt tapadva az útra, nagyon jó az úttartása.
A műszerfala nagyon szép, a belseje vaj színű volt, nagyon elegáns.
Nem nagyon szerviz igényes, az alkatrészek sem horror árúak.
Bátran ajánlom mindenkinek a típust !
Az autót egy barátom ismerőse vette meg, nagyon szereti!
Fáj a szívem ha látom!
- Komplett motor felújítás, az előző tulaj hibája. (kilyukadt egy vízcső, és a drága Füzesabonyi plébános nem állt le vele, szétfőzte)
- Persze eltitkolták. 300.000Ft
- Lengés csillapító, hátsók 12.000Ft