Autók » Volkswagen » Golf (1997-2007)

Golf 1.6 GL

Gilfi-Golfi

Megveszekedett japánpárti voltam,de miután ügyes vagyok és sikerült TK-ra tenni szegény Suzukimat(japppáán),egyből a Golf ugrott be,mert japán ide,vagy oda,a Golfikat is nagyon szeretem.
Rózsadombi,garantált 141e km,kisebb karcok,norvég piacra szánt(!),meg estébé.
A norvég piac miatt van benne automata fényszóró,ami kicsit szokatlan volt először,meg brutál fűtés,ami kb.1 km után nem fűt,hanem süt,méghozzá mindössze félerőn.Nem is mertem még maxra feltekerni,a végén még beleégek az üléshuzatba.Ami gyönyörű állapotú és sehol egy szakadás,vagy parázsnyom(az előző tulaj sportoló,szóval nem is dohányzott).
Öcsém szerint egy autó 1.6 felett kezdődik,ezért vettem én is 1.6-ost,bár nekem bőven elég lett volna egy 1.4-es.Ezek viszont(amiket megnéztem)olyan siralmas állapotban voltak és olyan pofátlanul magas árat kértek értük,hogy inkább tovább nézelődtem.Ezt megláttam,nézzük meg,szép,jó,vegyük meg.
Minden számla megvolt,minden papír megvolt,még az eredeti norvég Instrukjonsbok is :)
Extra nem sok,ABS(amit nem szeretek,de jó,ha van),két lufi(amit utálok,de jó ha van),elektromos tükrök(felesleges,de jó,ha van),és központizár(amit mindig rossz irányba fordítok elsőre,de megszokom és jó,hogy van).
Alig hajtottam még,de aki ezeken gondolkodik szánjon rá egy kis időt,ki lehet fogni egy korosabb,de jó álapotú Gilfit.
Amúgy csak 75 LE,de valami iszonyatos nyomatékhegy,ami benne van,Suzuki után meg pláne.Ja igen,Suzuki:

Gilfinek van hátránya is a Suzukival szemben(bár nem sok),de van egy nagy előnye is:az,hogy nem utálják!!!
Na nem mintha ez számított volna nekem,miattam sosem állt a forgalom és normálisan,kultúráltan vezettem,kivéve a TK-t,de az egy másik történet.
A hentesnél is lehet kapni hozzá bármit-állítólag-az alkatrészárak meg egyenesen nevetségesek.25 ropiból megvan egy komplett futóműfelújítás.
Fater Hondájára rá se néztek ennyiért,de az megint egy másik világ és történet.Eccómincáz:nekem bejött és ha minden okés,marad is jó sokáig.
Majd írok még,ha van valami.

- Eddig minden jó.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1996
Előző autója? Stift 1.3(qrva jó) Következő autója? Charger(ha nyerek a lottón)
Verdikt (9.1/10)

Volkswagen Golf 1997 (2004 - 2007)