Autók » Volkswagen » Golf (1997-2007)

Golf 1.4 Euro

Fiatalos, elegáns, sportos: Golf IV

Ami először kellemetlen volt, az tényleg a futómű keménysége, de idővel megszoktam, valamint a 75 lóerő tényleg nem egy versenygép.
A jó tulajdonságait csak sorolni lehet, vagány külakak a gyári 16-os felnikkel és a színrefújt lökhárítókkal.Gyönyörű műszerfal megvilágítás, gyári bőrkormány nagyon király, a könyöklő szintén,a hangszórok elől tisztán és nagyot szólnak, ja és a csajoknak fullra bejön.A munkából adódóan sok autót kipróbáltam, ebben a kategóriába ez az autó számomra a tuti.
Én nem bántam meg a választást, jól jártam vele, / első tulajtól vettem, nyugdíjas házaspártól, szinte szalon állapotba/csak ajánlani tudom mindenkinek.

Két hónapja egy idióta nem adta meg az elsőbbséget és oldalról tele vert a bal elején!!!!
Nem lett nagy hiba, sérvédő, motorháztető csere, sikerült is szereznem bontotba gyári színűt.
Lelkileg annyira megviselt a baleset, törésmentes volt, / most is az persze, mert cserélt minden /, hogy megfogalmazódott bennem, hogy eladom, veszek másikat.
De akármibe ülök be / ebben a kategóriába,árba /, mindenben a golfot keresem!!!!
Úgyhogy eldöntöttem meghagyom, akárki akármit mond, úgyis ugyanolyan szép lett mint volt.
Ami meg az autópiacon van Golf terén,az vicc!!!!!!!!!!!
Fele lebiztosítózott autó, utángyártott szarokból összerakva.Jó lehet egy Zastava után, vagy egy Suzuki után beleül valaki elájul a műszerfaltól, meg hogy Volkswagen, de akinek volt már igazán megkimélt Golfja, az rögtön észreveszi, hogy egy kicsit susog az oszlopnál, a váltó ki van kopva, zireg zörög, az illesztések nem olyanok.
Én ajánlom mindenkinek a típust, de jól nézze meg vásárláskor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd ha tehetem, tovább megyek a ranglétrán Golf V.VI.VII..

ot

- 1* a hőfokjeladó, 1 db motortartó gumibak,

Márkaszervíz nem jó, átvágnak, lehúznak.
De nem is sufni tuning!!!!!!!!!!
Megfelelő szerelők szerete vannak az országban, fele, negyedannyi áron mint a szerviz, és pl. egy gomba, egy lengőkar, egy bordásszíj, vagy egy olajcseréjét ők is profin megtudják csinálni.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1999
Előző autója? W.Golf III. Következő autója? W.Golf 6.
Verdikt (7.4/10)

Volkswagen Golf 1997 (2004 - 2007)