F. Piech bosszúja
Jó dolgok:
Lényegi hiba nem jött ki, eddig. Az el?z? Opel Astrához képest kisebb er?vel tekerend? a kormány, a fék nagyon érzékeny (lehet headbang-eltetni a szül?ket vele), érzésre jobban "egyben van" az autó. Nekem bejön a m?szeral vörös dinamikája, csak nem kell a m?szereket hosszan bámulni, mert tényleg pszichedelikus hatása van a kék háttérvilágításnak (de teccik´).
Rossz dolgok:
Téves állítás, hogy ez az autó 5 személyes. Az igazságot a 2+2 fedi le teljes mértékben. Ha így szemléljük, akkor teljesen rendben van a hátsó pad. A gyártási el?tesztek során tutira elfelejtettek hátra él? feln?tt utasokat ültetni, de valószín?leg az oda helyezett "Dummyk" is hallgatási pénzt kaptak.
Az 1.4-es 75 LE motor nagyon büntet! Ezzel próbálj meg 4 utassal el?zni országúton, vaze! Volt a családban egy Dákó, még a boldog 1300-as sorozatból. Na, annak az 54 lóereje tudta ezt - csakhogy úgy huszonegynehány évvel ezel?tt. Juj.
Azért itt-ott nyiszog a kasztni ment közben (gyanús hangok a hátsó ajtókból és a C oszlop belseje fel?l). Ez nem egy alap Golf volt anno, de az emlékezetes Golfos-rend?rös-ablakteker?s reklámra nekem is ökölbe szorul a kezem: ez a nyomorult a széria elején még nem érdemelte ki az elektromos ablakokat és tükröket.
Istenem, milyen lehet ebb?l egy 2.0 GTI vagy egy 1.9 PDTDI (150 LE)!!!
- Motortér nyitó bizgenyt?
- Bels? leveg? kerintetés gombja mostanában fog úgy maradni (már 2x beregadt)
Autó Formula Kft.
Ignácz Szervíz (Bosch)