Csábító keser?ség
Miel?tt megvettem, ez volt álmaim autója. Egy ideig nem is volt vele semmi gond. Aztán egy hirtelen fékezésnél elment a fékrásegít?m, kondizni kellett minden fékezés el?tt. Aztán sorra mentek ki az elektromos cuccok is. Majd megrepedt a szélvéd?, állítólag feszült a kasztni. Aztán amikor valami elektromos hülyeség miatt a klíma elengedte az összes gázt, akkor betelt a pohár. Ja és amikor szervízbe kellett vinnem, közölték, hogy a vezérm?szíj csere baráti áron 70.000 ft. Mivel IV-es Golfom van, nem Ladám. Kicsit nyöszörgött a futóm?ve, meg a motorja is hangosabb volt a kelleténél. Amúgy, ha ezek a hibák nem keserítették volna meg az életem, még azt is mondhatnám, hogy egy nagyon spéci kis autó. Igényesen össze van rakva, szép, na és a fogyasztása. Nem tudom a TDI-k mennyit zabálnak, ez fixen 5 liter alatt ment. Még télen is. Klímával volt 6 is, de azt szinte soha nem használtuk. Nem volt mondjuk egy sport gép a maga 65 lóerejével a 110 le-s Ventomhoz képest. Fájó szívvel ugyan, de megváltam t?le a 400.000 ft-os ráköltés el?tt.
- Fékrásegít?, klíma, szélvéd? repedt vmi feszülést?l, izzók
Platán Autóház Nyíregyháza, Debreceni u.
Mészáros Sándor, Mészáros Krisztián
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1999 |