Az etalon!
Bizony,hogy szerettem!Másképp nem lett volna 10 évig velünk!Persze nem csak én,a családból mindenki szerette!Igen voltak hibái,de soha nem hagyott cserben,soha nem kellett az út szélére állni vele!Sárga angyalt nem ismertük meg mellette!Na és a fogyasztása:5,5l/140km/h!Egyedül vagy 4 felnőtt+csomagok?Mindegy volt,mindig annyit evett.Jól pakolható csomagtartó!Akár a piros hetes!Mindent vitt,málhás autó volt ésszerű határokon belül!Külföldi nyaralások,házfelújítás,stb..!Kinőttük ezért került eladásra!Ha passat méretű lett volna nem adjuk el!Jó autó volt!A rettegett PD elem hibák nem jöttek elő így ez csak hallomás marad!:)Igaz,kannás gázolajat sosem kapott,és prémiumot(V-Power,EVO,stb..)sem.
Szerelőm szerint a hibák(hengerfej,kettőstömegű) a magasabb futásteljesítménynek köszönhető!Magasabb mint amit az óra mutat!Valóban Németo.-ból behozott autó volt.Mivel kereskedőtől vettem bizományos autóként lehetséges a tekert óra állás!Ezek ellenére sem bántam meg,hogy megvettük anno!Hűségesen szolgált!Mindig megkapta amire szüksége volt!Negatívum talán csak a kis lábtér hátul!
- 1./Légtömegmérő (csere gyárira 50.000Ft) - 2./Hengerfejben hajszálrepedés (Szakál-Metálnál javítva a hengerfej)200.000Ft mire újra üzemképes lett! - 3./Kettős tömegű lendkerék,kinyomócsapágy,kuplung csere.200.000Ft - 4./Első ablaktörlő motor bontott 25.000Ft - 5./Sok apróság a 10 év alatt,pl izzók,hátsó ablak emelő,csapágyak,stb..
Csíkos Műhely Hódmezővásárhely
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2001 |