Autók » Volkswagen » Golf (1997-2007)

Golf 1,6 oceán

A nagy álom, amely 3 éves korára kifakult

az első 5.000 ig a váltó akadozott. Első futómű beállításánál nagyon meg szidtak a golfommal együtt, mert 3 évesen úgy össze volt korodálva, hogy nagyon megszenvedtek vele. Kétéves korában felhívtam a márkaszervizt, mennyibe kerül a 30.000 Km es szerviz, 75.000 Ft volt a vállasz. 28.000Ft - ból megcsináltam, de a legjobb olajat használva (ARAL Long-Life),természetesen a fékolajcsere is meg volt. Olvastam, hogy 100.000 Km felett már a szelepszárszimeringet is cserélni kell.!?!? A hátsó futóműnél erős nyikorgás hallatszik lassú menetben, egyenetlen terepen. A menetzaj rádióval lehet kibírni. Zárcserék a lopáskisérletek miatt. Nagyon alacsony az első lökhárító, a patkákon mindig fennakad.

- az első 5.000 ig a váltó akadozott. Hátsó futómű nyikorog, 3 évesen az első futómű korródáls miatt szinte állíthatatlan. lopáskisérlet miatt zárcserék.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2003
Megbízhatóság (8) Vezetett km 52000
Előző autója? Astra G Következő autója? Toyota
Verdikt (6.8/10)

Volkswagen Golf 1997 (2004 - 2007)