Autók » Volkswagen » Golf (1997-2007)

Golf golf IV tdi 90 Le 6 sebesség

A LEGJOBB!!!!!!!

Szóval: mikor vettem, csak egy szempont volt a fontos: sima tdi motor, és lehetöleg ezüst kombi Edition felszereltséggel. Sikerült:)Ráadásul tempomat fed komputer volt benne plusszban és gyári fényezésü normális km futású darab volt. elöször kapott egy szoftvert- 120 lóerö lett tökéletes mindenképp irass rá, nem fog többet fogyasztani, aztán kicsit visszavettük, mert nekem sok volt. Jó is volt, csak messze csajztam be, és autópályán lassan kevés lett a 140es utazó 3000ezres fordulaton. Szerencsére volt alkalmam beletenni egy pd tdi 6os váltót, és most maga az álom nekem:) 3000es fordulat fölött picivel laza 180as utazót tud:) kb 2.4 millába van az autó, de tudja a lépést tartania komolyabb autókkal, legalábbis utazó tekintetében. most 265000 van benne, eszembe sincs eladni. Ha volt gazdája akkor ne félj a kilométertöl. Nagyon jó autó. További kérdéseket ha érdekel várom az oran@citromail.hu-ra. Sok szerencsét, forever TDI:)

- féklámpakapcsoló-2000ft 2 szilent 1000 ftsemmi komolyabb

Fenntartási költség (10) Évjárat 2001
Előző autója? golf tdi 90 le Következő autója? a lottószámoktól függ
Verdikt (8.3/10)

Volkswagen Golf 1997 (2004 - 2007)