A kedvenc útitársam, amire mindig számíthatok!
Meg vagyok vele elégedve, a motorja elég jól húz, lehet vele előzni, nem gondolkozik ha a gázra lépek - persze versenyezni nem az 1.6-ossal kell elindulni. A váltó pontos, a sebességek a helyükön vannak. Egy hatodik sebesség azért elfért volna a váltóban, 140 fölött nagyon pörög motor, 190-nél majnem 6000 fordul. Ezért úgy gondolom titokban inkább városi autónak szánhatták. Városi forgalomban ki lehet vele startoni, 2000 fordulatnál már elfogadhatóan gyorsul.
A futóműve nekem nagyon bejött, pont azt csinálja amit akarsz, tapasztja a kocsit az aszfalthoz. A fék is nagyon jó.
A plüss ülésben kényelmesen elférek, hosszú út után sem kényelmetlen, jól meg lehet találni a megfelelő üléspozíciót. Na ezt a hátul ülők nem mondhatják el! Iszonyatosan kicsi a lábtér. Max 4 ember!
Fogyasztása a lábamtól függően 6 és 10 liter között van, de normál tempóban (országúton 110) a dinamikus vezetési stílusommal 7 literre jön ki. Klímával 7.5-8 liter. Mivel a mesékben már nem hiszek, szerintem ez nagyon jó!
Amire nekem kell nagyon bevállt. Nap mint nap használom városban/városon kívül. Családi autónak inkább nagyobbat vennék.
Szerintem egy rendkívül jól összerakott autó!
- Lengőkarszilet
- Bal első elektromos ablak