A dinamikus hintó
1) mert benne van az anyag, nincs papírfal érzetem,
2) nagyon kényelmes, úgy rugózik, mint egy hintó,
3) a beltér kidolgozottsága, precizitása tökéletes,
4) nagyon jól pakolható (pl. bútorok), a bels? tere jól kihasználható
5) 4000 felett lehet vele még gyorsulni, el?zni is.
Amiért nem szeretem:
Rosszabb az értéktartása, mint amit eladáskor a márkakeresked?k mondanak, visszavételkor semmilyen extrát nem számítanak be a vételárba, apróbb problémákat felnagyítva csökkentik az autó értékét.
- Motorvezérl? elektronika csere 1 évesen - szerencsére garanciálisan.
- Els? féktartó öntöttvas elem menete kiment, csere: 110e Ft. A csere után Porsche Pestnél rosszul rakták vissza a flexi fékcsövet, ami valamin súrlódott és fémig kopott. Szerencsére a hangra felfigyeltem és visszavittem, de a szakszerviz nem találta meg a hang okát. (!!!!!) Elvittem egy öreg szakihoz, aki szinte ingyen kicserélte. Sajnos nem mert jegyz?könyvet felvenni az esetr?l, mert félt a VW maffiától - szerintem nem alaptalanul... Reklamáltam a Fáy utcában: idegenkez?ség miatt minden felel?sséget elhárítottak.
- Szélvéd?csere mintegy ötszöri berepedés és javítgatás után a belsö feszültségek miatt: 120e Ft.
- Egyik ajtó zárjában egy mikrokapcsoló elromlott, ami önmagában nem baj, csak behülyítette a rablásgátlót ezért az egész zárat cserélni kellett: 60e Ft.
- A motor egyik h?mérséklet érzékel?je kiment és melegen nem indult, csak kih?lés után. 50eFt.
- 4 éves korában beállt az els? ablaktörl? mert az alumínuim csapja az acél házban elkorrodált és telerakódott kosszal. Tervezési tipushiba: 40eFt.
Porsche Pest Fáy utca: SUCKS!!!
VW Óbuda: jó és gyors csak drága.
Ismer?s szaki vidéken: kicsit lassabb de olcsó. Egy bizonyos km felett mindenképp ?t ajánlom.
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 120000 |