1.9 Tdi Cabrio életérzés, gondtalanság minden korosztálynak! Még anyám is szerette :)
24 éves koromban került hozzám. Mit se kell mondani egy Suzuki Swift után teljesen más kategória! Mindenki féltett, hogy cabrió kiszakad, hideg, beázik , felvágják, hangos stb.
Amit tudni kell róla, hogy imádni való egyaránt megnézik az utcán a gyerekek felnőttek idősek és a lányok is. Szóval öröm vele autózni. 130 km/h-ig nincs is húzat lehúzott tetővel. A keret nélküli ajtók meg önmagukért beszélnek.
1.9 Tdi nem egy vad állat, de viszont 5L/100km nem hazudok ennyi és előzésnél se kell félni mert a 90 le szépen húz, vannak aki chippel 150 Le-ig gond nélkül felhúzzák nekem elég volt a 90le.
Enyémben gyári sport ülések voltak ami nagyon kényelmes, de aki egy kicsit erősebb alkat annak azért hosszú távon kényelmetlen. Én 400 km.-t nyáron megállás nélkül leutaztam vele 4 személynek bőven kényelmes.
Télen valóban kicsit, hidegebb az átlagnál mikor beülök, de olyan fűtés van benne, hogy még a motor be sem melegszik már is meleg levegőt nyom!
Aki Szeretne egy sportos, vagány megjelenésű olcsó fenntartható cabriót annak tiszta szívből ajánlom! Fent tartása hiába diesel a Suzukival vetekszik! És az egyik legjobb tuning alapanyag!
- Kormánymű, de bontóba 12 000 Ft, nem tétel!
Bükfürdő mellé Lócsra Gyúribához!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Swift 1.3 | Következő autója? | Még nem tudom! Egyenlőre ő még marad! |
Verdikt | (8.6/10) |