VW Cabrio
1.9 tdi golf kellett mert jött a magas svájci frank!2001pdtdi Passatot kellett továbbadnom anyagi gondok miatt.Két hónapig keresgéltem éppen pangott a piac.Mindent szerettem volna de cabrio-t nem.De csak ez volt anno ami nem volt szétrohadva meg valahogy kinézett.Ez egy fekete cabrio volt csak kissé túlment a költségvetésen.2500eur ért hirdették.Én max. 1500 szántam rá.Repedt tetővel,és szélvédővel árulták,de!!!151ezer volt benne.El. tető,hátul el ablak,elől nem(ezt mondjuk nem értettem),sport ülések.Nem hittem hogy olcsón odaadják de kiderült:nem lehet fotelből alkudni és autót venni,nem szabad magyartól kintről behozottat.!!!Menj ki,alkudj,ha az első nem akkor a harmadik odaadja olcsóbban és csak is magánszemélytől,(török át..sz!!!).Ha valaki beugrik a magyar kereskedőknek és elhiszi amit mondanak az utána ne sírjon hogy mekkora szart vett!!!
A lényeg!!!:)))1000ercsit elengedett a tag.Vettem az e-bay ről egy új tetőt.és 25ért kicserélték a szélvédőt úgy hogy házhoz jöttek.
A kocsi 900e.ft ból mindennel együtt megvolt.Épp a napokban néztem 1.5m alatt még csak hasonló állapotú sincs(2013).Ez egy 95ös modell de már a 96os széria.(más index a sárvédőn,hidrós kuplung,2lufi..)
Ami tetszett:
Még az x5 BMW ből is meglesték nyáron!!!Persze ha nem ülsz benne.Mert hát ugye van büszkeség is!!!:)))
Keveset eszik.
Jó a stabilitása a korabeli cabriokhoz képest.
Télen sem fagysz bele.
Fűthető hátsó ŰVEG.
Tető nem vesz el a csomagtérből.
Hátrány:
Hátra kilátás nemsok.
Rövid váltóáttétel.(nekem nem jött be.volt kombim annak180volt a vége ennek 165)
Sunyi rozsdák(küszöb,alváz,bölcső)
Soha semmit nem kellett cserélni amíg nálam volt.Akinek eladtam még évek múlva is szerette.Életérzés jó időben UTÁNOZHATATLAN.Esetleg nagymotor.
- SEMMI
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1995 |