Volkswagen Golf über alles...
2 éve került hozzám a kocsi. Nagyon örültem amikor megvettem. A motor: 1.6 8v 100 lovas. Ismerőseim is mondták hogy 1-2-ben nagyon jól húz 190-et simán megy de mentem már vele 200-zal is. Az igazat megvallva most sikerült beleszaladni egy nagyobb összegű számlába, mert nem jöttek rá egy jó ideig a kocsi bajára meg műszaki előtt is ki kellett cserélni pár dolgot a futóműnél (első telók, toronycsapágyak no comment magyar utak....)+zöldkártya. Fölöslegesen vetettek bele 2 trafót(csak azt nem tudom hogy amit az autószerelők rontanak el miért nekem kell kifizetni na de mind1 mj:2 trafó 30ezer). A kocsi problémája valójában annyi volt hogy a vezérlőcomputer gyújtásvezérlő része elszállt de azt eléggé olcsón megtudták javítani (10 ezerért az új computer 230). De utánna további probléma volt vele: menetközben leállt a motor ezért vetettek bele egy ac-t (bontott:23 ezer) ezekután még mindig fennállt ez a probléma végül is csak annyi volt a gond hogy egy kábel megsérült és letestelt fölöslegesen ráköltettek velem kb. 80 ezret hiátlan alkatrészeket cseréltettek ki . Ezen kívül semmi gond nem volt vele azóta is hiba nélkül megy az autó a "nagyjavítás" előtt se volt vele semmi probléma(csupán a szokásos olajcsere+ új szűrők). Ha meg kell válnom tőle nagyon nehéz szívvel teszem meg pláne hogy ez az első kocsim. Teljesen megvagyok vele elégedve.
- stabilizátorok, toronycsapágy, gátlók(első-hátsó), kopás miatt ékszíj és vezérműszíj. vezérlőcomputer (de meg tudták javítani)
Szomszédom autószerelő így hozzá szoktam hordani futóműtémában verhetetlen :) és gyorsan és jó áron dolgozik. Autóvillamossághoz viszont nem értenek de ez van senki sem tökéletes.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1996 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 120000 |