Rendes, szófogadó, megbízható
5 éves volt, amikor hozzám került, most 10 éves és még mindig nyúzom. A III-as Golfok egyik utolsó darabja, ennek megfelelően jól meg is van csinálva. Ajándékba kaptam, én magam nem vettem volna ilyet, de aztán megszerettem, mert olyan praktikus, meg feltűnésmentesen, csendesen teszi a dolgát. Belül minimáldizájn, ha egyáltalán dizájnnak lehet mondani ezt a kinézetet, semmi csilivili, kicsit kemény, mint a német nyelv, de megvan benne minden ami kell, és kézreáll. Mivel 1,6-os, ha az ember odalép neki, még előzni is tud vele. Nagyon jól fogyasztott, 5,5-öt is tudott régebben átlagban (városban keveset jártam vele, és nő vagyok, ez számít? :), aztán ahogy öregszik szegényke, ez egy-másfél litert ugrott fölfelé.
A kombi csomagtere is jó nagy, mindig elfértünk benne a sok cuccunkkal, sőt aludtunk is benne a hátsó üléseket lehajtva, ja, meg szállítottunk benne hosszabb dolgokat (pl. ajtó :).
Ami nem jó, hogy alacsony az alja, terepen, akár egy jó földúton is folyton lekoccol, hóban könnyen elakad.
Nem tudom miért, szeretek beleülni, szeretem vezetni, megbízható szerény közepes bálna.
- Eltört a váltótartó bak - állítólag típushiba a Golf III-asoknál. Először csak meghegesztették, aztán egy év múlva megint eltört, akkor csere.
- A bal első ablak elektromos lehúzójával volt még valami, de megcsinálták.
- Semmi egyéb.
Pathy László Veszprém Ady Endre u.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 120000 |
Előző autója? | Ford Granada 2.5 D kombi | Következő autója? | Volvo XC 90, hát erre még gyűjtögetni kell egy picit |
Verdikt | (7.1/10) |