Ne nekem, én is ebből élek
Az autó golf valahol itt kezdödik, és valahol nagyon máshol végződik. Az ára megfelelő és meg tartja is. Nem törvényszerü hatalmasat bukni rajta mint pl:mondeó (ez volt az előző vasam) és a szereltetésénél sem szalad ki az ember a haja alol ,vagy dől a kardjába mint az azt megelőző japán csodánál amit birtkoltam (accord) de az legalább ment. A golf lomha! Na és?? Nem versenyezni vettem. Használni akarom el akarok jutni vele A-ból B-be. Ezt tökéletesen tudja is. Nem lehet vele rajoskodni, villogni, felvágni, stb. Közlekedni, fenttartani, használni és megbízni benne viszont igen. Erre való nem másra. Különben némi külső-belső csinositgatással elég pofás kis kocsit lehet belőle varázsolni. Aki meg egy 1.4-es motort meg tuningolni kezd az megis érdemli. Merem ajánlani minden épeszü átlag földi halandónak, aki arra fogja használni amire megalkották. Nem a piroslámpák bajnokaiknak, meg nem azoknak a madaraknak akik jobb egyböl vezetnek, mintha mitomén mi lenne a soggük alatt. De visszakanyarodva ami kiss sebességnél nem is oly egyszerű, a szervókormányt hiányolom belőle. Vigsztalásképpen viszont, a kihagyott extrák sosem fognak elromlani.
- Csomagtartó zár, ball hátsó kp.zár
Nem hordtam.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | MONDEO | Következő autója? | kizárólagosan golf. hacsak nem nyerek a lottón |
Verdikt | (6.8/10) |