Megbízható gép
2001 vettük. Bp.-en dolgozunk, minden hétvégén haza utazunk vidékre(300 km.). A benzin pumpán kívül eddig még nem volt gond vele. Az autópályán ha kellett 150 is simán, erőlködés nélkül megy, pedig mindig fel volt málházva. A feleségem szeret pakolni! Most már azért korosodik és egy kis pofozás rá férne. A kuplung szerkezetet mindenestül ki kell cserélni, csúszik, jelenleg csak a városban használjuk. Nem akarom erőltetni, megérdemli a pihenést. Sokat hajtottuk, sokat kirándultunk vele, teljes mértékben elégedett vagyok. Az ülések kényelmesek, nincs telezsúfolva felesleges kütyükkel, elektronikával, könnyen javítható. Ha valakinek van egy kis müszaki érzéke, a javítások 90 %-át saját maga el tudja végezni, és nem kell a szervízhez, vagy szerelőhöz alkalmazkodnia és olcsóbb is.
- Az autó nem akart beindulni. Több szerelő azt mondta, hogy az üzemanyag pumpa bedöglött. Vettem egy új pumpát, aztán kiderült, hogy a pumpa elektromos csatlakozóján egy vezeték levált a forrasztásról. A pumpa 2004-ben 30000 ft. volt.
- Jelenleg a kuplung csúszik, kicserélem az egész szerkezetet, 32000 ft. a gyári alkatrész.
szerelő nem nyulhat hozzá!!!!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | VW Jetta | Következő autója? | a mai VW nem sok jót hallottam, talán Nissan Qaskai |
Verdikt | (7.2/10) |