Autók » Volkswagen » Golf (1991-1999)

Golf 1.4 cl

Kicsi Hörbim

Nagyon szeretem!Én kicsi H?rbim! Nem igazán tudok mesélni róla mert kb 1 éve vettem eddig szupi.a sebesség én nem váltok vissza ha el?z?k mert er?sebb ötödikben mint negyedikben .A 80-rol 100-ra nehézkes de 100-tól 130-ig vadul megindul furcsállom de remek mert ha ezen a sebesség határon el?zök felmegy bennem a spiritusz és csak megyek és .......Szóval ja!:)Talán a fogyasztása nem tettszik igazán mert városban télen a 10 litykot is bekajálja ha nem bírok magammal,ez sok.de nem érdekel.Ha vennem kéne autot 1milla alattcsak is ilyet vennék pláne hogy 690´000-vettem szerintem ennyiért jó autót venni nem igazán lehet ja!és sehol nem rohad a mai napig sem.Imádom nagy ,tágas (192cm vagyok)és még így is,nem tudok betelni veleNagyon jó autó csak ajánlani tudom mindenkinek.

2007.01.05.Már rég elmúlt a szerelem!Gondolkodom, hogy eladjam e?!Azt hiszem civic lesz belőle,elegem van hétvégén tréler hozott haza minket.:( pedig jól indult

- A kormány kopott volt,cseréltem.(5000-) Kesztyütartó müanyag pecek (5000-). Az els? fényszóró k? felver?déses volt és nem tettszett (6700-).Más baja eddig nem volt,most viszem teljes átvizsgálásra,mert jön a tél és nem szeretném ha baja lenne.:)(lehet,hogy teljes tömítés csere lesz rajta mert mintha folyna 1 picit az olaj,majd meglátjuk ez kb 16000-),generátor csapágyak(12000),zárak, hengerfejtömítés(20000),benzinszivattyú(25000)+aprób hibák....

Haverom barátja Pakson,t?zoltóság mellett.Átbaszott20000Ft-
Azóta máshoz járunk.drága de megbízható!!!!!!!

Fenntartási költség (4) Évjárat 1993
Előző autója? s601 talán Következő autója? Honda Civic 1.5iS
Verdikt (5.6/10)

Volkswagen Golf 1991 (1991 - 1997)