Kategória legjobbja!
2007. október környékén vetem a gépezetet, és sikerült már belerakni 6000 kilómétert. Ez idő alatt gyűjtött tapasztalataim a következők:
Kezdem azzal, hogy úgy vettem meg, hogy próbakört sem mentem vele, csakis azért mert igényes tulajtól való, sérülésmentes, szervízkönyves. Jó áron kaptam meg így nem is kellett cigánykodnom sem:) Belül mint egy szalonautó! És mikor először elindultunk vele az maga volt a csoda! Halk a motor, nincs zörgő műszerfal, még így 10 évesen is jobb a minősége mint pl egy új Seat Leonnak. Igényesebb anyagok, semmi sem zörög, ugrál benne. Autókereskedő létemre pedig már sok autót vezettem.
Az 1.4-es erőforrás érzésre inkább mint egy 1.6-os, jól megy már alapjárattól is egészen 6000ig!!! Ami ugye ritkaság, főleg a 16v-es autóknál. Csak a km/h ne nézzünk, mert amikor már azt hisszük hogy vagy 120al megyünk akkor az még kb 90:)
Fogysztás: Így télen 6,5 (sok várossal!!!) és mivel októberben vettem kíváncsi leszek mennyi lesz nyáron. És nem lábujheggyel nyomom a gázt! Sőt! Igaz én raktam bele egy K&N Sportbetétet is ami állítólag csökkenti a fogyasztást. Lehet. Az előző tulaj állítása szerint neki 8 lityit fogyasztott. Érdekes.
Csomagtartó, helykínálat kiváló.
2x lufi, szervó, stb.. elektromos ablakemelő nyista!!! Érdekes miért spórolhattak ezen???
Hibái: elkoptak a fékek (első betét és tárcsa csere(Ferrodóra) cakkumpakk 10500), szokásos ingadozó alapjárat, és a váltó kopása ami érzékelhető(180e km!). Ennyi.
Egyszóval Imádom!
Még gyűjtögetem a tapasztalatokat és írok még.
- Még semmi:)
Saját magamnak, ismerős segítségével.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Uno 1.0ie | Következő autója? | Golf V. 1.4 TSi |