Imádni VWaló!
Mi a jó öreg II-es Golfot váltottuk le a következő generációval. A II-esről röviden annyit, hogy 1.6 dízel volt és a 7 év alatt semmi különösebb gond nem volt vele. Ő alapozta meg a márka iránti szeretetemet. A III-as Golf szerintem sokkal kényelmesebb, "szebb", tulajdonképpen egy modernebb külső és belső megjelenéssel bíró II-es Golf, és talán még a régi II-esek megbízhatóságát is magáénak mondhatja. Jelenleg 4 éve használjuk az autót és remélem ez nagyon sokáig így is marad. Alapvetően egy megbízható, kényelmes, a 75 LE-vel is dinamikusnak mondható autó (akinek nem elég az bőven talál erősebb III-as Golfot is), de ha baj van, akkor bele kell nyúlni a pénztárcába. Az első ilyen gond az a bizonyos Hall-jeladó volt. Nagy nehezen sikerült rájönni, hogy mi a baj. Ez 23.000 Ft került. Utánna a hűtővíz szivárgott egy helyen. Pontosan nem tudom mi a neve annak a bizonyos műanyag alkatrésznek, amin keresztül jött ki a víz, csak annyit tudok, hogy 18.000 Ft-ba került. A benzinpumpa is megadta magát, amit 33.000 Ft-unk bánt. A kezdeti sok fogyasztás is helyre állt. Vegyes használatba megelégszik 6.8-al is.
- Hall jeladó: 23.000 Ft, benzinpumpa: 33.000
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1993 |