Autók » Volkswagen » Golf (1991-1999)

Golf 1,4 cl

Igazi megbízható családi népauto!

nemmilyet akartam.az asszonyválasztotta. a hibák miatt sosem hagyott cserben.ahovákellett elvit éashozott,jo családi kocsi elég kényelmes,bár fapados,semmiextra, mivel csak 60 Le. elözés jól meg fontolandó.ezért nem is túl torkos.legjobban a 90km-es tempót szereti.Az auto pályán jól birta a140-et ennél több nemis kell.jól vezethető a kanyarban fekszik nembilleg.az elsö üléseket cseréltem,szerettem volna a vezetöit állithatósra,denem sikerült. ventobólvettem demár bele törödtem.

- már 12évesen vettük ,próba kör után laikus ként átnézve kp 670e. fizetve.és irány haza. 20km után az elsö ir.jelzö kilazult.kiakart esni szig szalag.és otthon szerelés. Harmad nap veszprémböl haza(150km)fel forrta viz meghalt atermosztát .egy-két héttel később ékszíl vízpumpa és hüttő csere(mert kilukadt) lambdaszonda 40km /h -nál bejelzett csere ez kb2-3honap alatt cc 60e pénz. amúltkor seb váltó rudazat tőrt el. kissebb nagyobbalkatrészek pl. gyujt elosztoáthúzott hengerfej tőmités első fékek cseréje.cc50e. mostmár talán körbe ért ahiba lehetöség-kop-kop. még ajobb hátsó felöl terhelve kopogás 60km/h-ig. szerintem érik alengés csillapitó csere.Ahátsó ablak moso már vételkor nemvolt jóés most sem,cserélni kéne.Majd el felejtettem volt őzgidával randink bal elso sárvédő megtört Agida lelépett,:)cserélni akkor mindkét elsö sárvédöt, uggyi pár éven belül kellett volna.ezután festésjött, hogy ne legyen tarka a járgány cc160e pénz.eljutottam végre oda hogy letudtam cserélni a lengéscsillapítókat.sokáig vaciláltunk hogy milyenre(gázos vagy olajos)de végül az olajos kivitel mellett döntöttünk.Monroó tipusl.lett sok jót olvastam és hallottam felőle.cca 80 ezerbe jött be szereléssel eggyütt.a szerelő szerint még épp idöben .amikor meg bontotta egyszerüen szét repült a hátsó-az idő vasfoga megtette hatását.de utána szinte az a fapados érzés elis múlt nem pattogott többé az autó az uton -bárcsak elöbb cseréltem volna.. pár hónap nyugalom volt semmise romlottel és a tél közepén egyszer csak jötte k a kisebb-nagyobb hibák. egy reggel a fiam kijárt a garázsból mig bezárta az ajtót egyszerüen leállt a motor és tolhattuk vissza be.szerelő elsőre trafóra gyanakodott .és igaza lett .sikerült gyári újjat szerezni munkadíjjal 24 ezer HUN forintért azóta megint megy baj egyszálse minden flottúl működik és remélem fogis.

vw szerelő (Murakeresztúr )

Fenntartási költség (5) Évjárat 1992
Előző autója? Következő autója? hát egyenlöre nincs tevbe,deHA.... Polo,v aveo talán
Verdikt (5.6/10)

Volkswagen Golf 1991 (1991 - 1997)