Hűséges Társ (Bordó Bori)
Szeretek odafigyelni az autóra ha valami fura zajt hallok egyből utána járok, olajat 10-12 ezer kilómeterenként cserélek. Lehet, hogy úgy tűnik sok mindent kell cserélni rajta, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ez egy 18 éves használt autó, és költeni kell rá, főleg ha használják. 3 év alatt 50.000 km cserébe SOHA nem hagyott cserben SOHA nem robbant le, mindig eljutottam oda ahova akartam. Jó vezetési élmény, mert alacsonyan ülsz, a kanyarokat kivállóan veszi, imádom vezetni hegyvidéknél lakom ilyenkor dombnak felfele is rá lehet verni az új magasépítésű autókra. A korához képest és a 44Kw telejesítményéhez viszonyítva elég jól megy. Pécs-Kecskemét-Pécs távon 90KM/H sebességet tartva sikerült produkálnom egy 4,5l átlagfogyasztást! Imádom!!!!!!!!!!!!!
- Amit magamtól cseréltem: - -vezérműszíj - -vízpumpa - -fékmunkahenger - -Fékbetét - -Olaj - -Szűrők - Ami meg adta magát: - -Katalizátor - -Kipufogó dob - -Első motor tartó gumibak - -Központi zár vákumszivattyú - -Index bajuszkapcsoló - -Tolató lámpa kapcsoló(sebváltónál)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1994 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 190000 |