Hálás szerelem
Imádom. Rokontól vettem. Addig megbíztam benne, hátha tényleg igazat mond. Mint kiderült olcsóbbat is vehettem volna, nagyobb motorral... Drágán vettem. Az els? évben csak szereltem, nem találtam jó szerel?t. Ami miatt megállt az csak azért volt mert kifogyott bel?le a nafta. A belseje, a most egy egy-két éves autókhoz képest "puritán" de gondos odafigyeléssel szép. Amit lehet hozzá kapni gyári extrát a küls?re azt mindent megadtam neki, mert úgy a szép. Az utóbbi id?ben nincs semmi baj vele. Hiába mondják azt, hogy a német autó megbízható, ez a megbízhatóság elszáll, ha nem id?ben adják meg az autónak azt amit egy autó megérdemel, mert utána a baj cs?st?l jön. Én az autómat úgy kezelem mint egy kisállatot, az sem mondja mi a baj, egyszer csak megdöglik.
Az autóról részletesen ami nem tetszik: A magyar utakon a futóm? szerintem nem jó. Jó lenne valami keményebb.
Kb ennyi a rossz tulajdonságairól, ami nem abból adódik, hogy mennyire "öreg" autó.
- 10 éves autóról beszélünk. F?leg optikai javításokat kellett eszközölni, mert az els? sárvéd? sérült, és ott kellett újrafestetni, valamint a díszléc kezdett el lógni a jobb hátsó ajtón.
Inkább nem nevezném meg, mert utólag kiderült, hogy nem is olyan jó!!!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1994 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 22000 |
Előző autója? | ESCORT 1,6 - 1986 | Következő autója? | Volkswagen konszern valamely tagja |
Verdikt | (7.2/10) |