Autók » Volkswagen » Golf (1991-1999)

Golf 2.8 VR6

Ha 2.8 vr6, akkor inkább drágábbat és fiatalabbat

imádtam! a 320cdi merciket és a 530-730diesel bmw-ket meg az a6 2.5tdiket úgy hagytam ott a pirosnál hogy azt se tudták milyen bolygóra születtek!!

- sebességváltó(115000), vízpumpa(36000), feszítőgörgők(23000),
- első futómű hajtással(130000), kipufogó javítás(28000), hűtőcsövek+termosztát(20000), fékbetétek(23000 4db), féktárcsák(12000/db), gyertyák(6x2000), váltókulissza(45000), ac pumpa(39000) egyéb apró dolgokkal fűszerezve!! az árakhoz hozzá számítandóak a munkadíjjak!

10 ker márga utca 5-7! reális ár. csak új alkatrészek garanciával megbízhatóság! gyorsaság! beviszed az autót másnapra megvan a hiba és az ár harmadnap már viheted is!!! jó a srác! karcsit kell keresni!

Fenntartási költség (5) Évjárat 1992
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 204000
Előző autója? 145 Következő autója? alfa romeo 147 gta
Verdikt (5.9/10)

Volkswagen Golf 1991 (1991 - 1997)