Golfot mindenkinek!
Imádtam, a legjobb autó, amit vezettem, minden gyári volt rajta és úgy fordult, mintha sínen menne.
Csak 1.4 60 Le de sokkal többnek érezni, a Hondákat leszámítva a többi 1.4-1.5-ös 90 Le-s autó sehol sincs hozzá képes, aki ilyenből ült át bele, az rendesen megíjedt, mert indulásnal úgy kilőtt. Nem azt mondom, hogy egy rakéta, mert 16,5-öt gyorsul 100-ra, de 80-ig nagyon megy és álló rajtnál odavertem vele szinte minden 2 liter alatti autót, a franciákat még 2 literesen is :)))
Ha pirosig húzatod az egyest és beteszed 2-be, kipörög a kerék:)
Igazából csak a kora és a teljesítménye miatt váltam meg tőle. Meg is bántam, most egy 2000-es 2.0-ás fordot hajtok, automata, de van rajta egy kipufogó rendszer meg egy légszűrő rendszer, azon kívűl, hogy gyorsabb ( 0-100 km/h 9.0 sec ), meg kényelmesebb, semmivel sem jobb, sőt sokkal rosszabb, visszasírom a Golfot!
- Kb 70 000-nél kellett kuplungtárcsát cserélni, de nem csak én használtam, úgyhogy ez még belefér. Sachs - 40 000Ft
- Ezen kívűl első fékek és olaj
- Egyszer volt törve az eleje: motorháztető, lökhárító, 2 lámpa, hűtőmaszk, hűtő cserélve, fényezéssel és mindennel együtt kb 120-130 eFt
Auto KM Kft. www.autokm.hu
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1995 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Ford Focus, de most csere Golf GTi, A6, 325TDS |
Verdikt | (8.6/10) |