Fiatal playboyoknak
Egyszerűen imádtam! Az első és egyben az utolsó szerelmem volt! :) Határozottan ajánlom olyanoknak, akiknek az autózás nem pusztán szükséglet kielégítés, hanem szenvedély is. Ha mindezt olcsón szeretnék élvezni, akkor egy Golf Cabriót ajánlok. Imádják a nők, imádják az autószerelők, nem fogyaszt sokat, nem kerül sokba, mégis mutat olyan jól mint a drágább autók..
Imádtam.... És még fogok venni egyszer az biztos!
- Gyakorlatilag két ugyanolyan cabrióm volt egymás után, csak az egyik az öregebb volt 3 évvel. Ez 1995-ös évjáratú volt. Ennél a hibák: 2 havonta rezonanciacső-szakadás a kipufogórendszerben, ami alkalmanként 8-10e Ft-ba kerül a szereléssel. Vízmelegedés, főleg hegyi utakon: termosztát 3eFt. Fékbetétek 4-5e Ft/év. Eladás előtti gyors tetőszakadás 90e Ft. :)
- A második cabriommal nem volt ennyi baj. Egy 1998-as IV Golf cabrio, teljes felszereltséggel. Ami hiba: anyósülésfűtés, valamint alapjárat ingadozás viszonylag fiatalon (60e km). Hiába a computeres beállítás, hiába a folyamatos kontroll, nem jött helyre. Ez úgy jön csak ki, lassan engedi vissza a fordulatot az autó. Egyébként semmi bajom nem volt vele, a szervízköltségek nevetségesek, az alkatrészárak pedig elfogadhatóak. Ha van egy jó szerelő a közelben, aki ért a VW-ekhez, akkor olcsón fenn lehet tartani egy ilyen kis ékszerdobozt.
kknyi
Porsche Szeged