Első TDI-m
Gyors választás folyamán került hozzám.Már régóta szerettem volna TDI motoros autót, ekkor már volt több ismerősömnek is, kicsit túlzónak vettem tapasztalataikat a fogyasztásról és teljesítményről, de várakozásomat messze túlszárnyalta.Nem szoktam leállni versenyezgetni, de eleinte számomra teljesen váratlanul minden erőlködés nélkül faképnél hagytam a többi közlekedőt, főleg emelkedőnek felfele. A fogyasztás 5 liter körül alakult, főleg városon kívül ,sőt sokszor alatta is. Pályán szintén maradt 5 körül, csak tartós 130-160 között mértem 6 -6,5 litert.Mivel szinte fapados volt, belseje nem nyújtott több komfortot mint a 10 évvel korábban használt Jetta II-es .Sajnos a gyors választás miatt nem volt lehetőségem válogatni, és utólag már bántam, hogy nem néztem jobban felszerelt autót klímával, és 5 ajtóst, de ezen hiányosságai ellenére nagyom meg voltam vele elégedve. Eladása is viharosan alakult, gyors választás után jött a fiatalabb /Golf IV/ testvére.Márkaszervízbe csak 1 szer kényszerültem, mert kiírt hibás motorproblémát, ami végül tévesnek bizonyult. Időszakos olaj+szűrőcserék a jól bevált mesternél.
- jobb hátsó kerékcsapágy
Biatorbágy "Csibe"