Dögös piros
Sziasztok! Lányka vagyok, t?lem ne nagyon várjatok m?szaki adatokat, ráadásul ez az els? igazi-saját kocsim, ezáltal érzelmileg szorosabban köt?döm hozzá, mint mondjuk az éppen aktuális pasihoz! :-)
Két éve tart a kapcsolatunk(az autóval!), els?re beleszerettem, mikor megláttam Ingolstadtban a kereskedésben! Hazafelé bírta a hegymenetet,a 180-as átlagsebességet. Azóta sem volt vele semmi igazi problema, nyílván az alkatrészek használódnak.Maximálisan elégedett vagyok vele,f?ként mivel a mamámnak suzija van, és az alkatrészek élettartamát, árát is figyelembe véve (na meg hogy az esztétikai élménye meg sem közelíti a golfijét), az én mérlegem pozitívabb! Ráadásul árban annyira nem jelent?s a különbség, tekintve az életkort.Igaz a felszereltsége csak: szervo,el.tükör,el.tet?,üllés mag.állíthatóság.
Probléma?:csak hátsó lámpa melletti beázások voltak, de ez m?anyag öregedésnek tudható be.
- Igazából a két év alatt szinte csak olajat,gumikat,sz?r?ket,két lengéscsillapítót stb. apróságokat cseréltettem. N?i vezet? létemre még a kuplung is bírja, pedig! :-) Maximálisan elégedett vagyok vele.
Platán, Nyíregyháza
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | Merci Sprinter (fele) | Következő autója? | V. Golf, vagy VW Passat |
Verdikt | (8.3/10) |