Családszerető
Eleinte nem szerettem. Azért vettem, hogy üzletet csináljak, mivel olcsobban sikerült hozzájutnom, de megmaradt.
Eléggé megszerettem. Nem volt szervíziigényes. Egy trafót cseréltem benne, de annélkül is elment volna egy jódarabig(Tünete, hogy rángatott gázadáskor).
50.000km után cseréltem vezérműszijjat és görgőket, szűrőket, mert már illendő volt :)
A féktárcsákat is kicseréltem, mert biztos ami tuti, egy kicsit el voltak vékonyodva, de nem vészesen.
Az alapjárati szelep mostanában szórakozik, ez olyankor vehető észre, amikor motorfékkel fékezek és utána a kuplung benyomásakor a fordulatnak vissza kéne térnie az alapjáratnak a megfelelő értékre (750 kb), ami ha megtörténik, akkor is később(dadog), vagy, ha nem, akkor lefullad. Azt mondják drága lesz.
Hy! közben el telt egy kis idő azóta, hogy az előzőket írtam.
Elvittem a kocsit a szervízbe ezzel a rángatásos lefulladással és nem az alapjárati motor volt szerencsére. Rádugták a laptopot és 3 hibát dobott ki a gép amit a comuterrel ki is töröltek és kitisztították a szívótorkot, most jó lett.
- Trafó: 18.000.-
- Szívótorok tisztítás, tárolt híbák törlése a computeréből, 3000.-.
Sógor
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | astra 1.6i 8V | Következő autója? | Vw Passat 1.9 PDTDI-t tervezek venni |
Verdikt | (6.9/10) |