BMW-sek rémálma..
Mivel az autó nem az én tulajdonomban van, ezért nem én használom rendszeresen, így nem sok a tapasztalatom. Újonnan lett véve a kocsi, azóta sajnos eljárt felette az idő. A kíméletlen használatnak köszönhetően elég erős a motor hangja, zörög, mint egy dízel és ráz. (Nem csoda, majdnem 250ezer km után.) A kézifék lassan behúzhatatlan, és az oldala elkezdett rozsdásodni. (Annak ellenére, hogy garázsban van tartva a kocsi.) A csomagtartóban a kulcsot néha nem lehet elforgatni, és a csomagtartó roló is kissé viseltes. (Mostanában központi zár is rendetlenkedik.) A ventilátor javítása után olyan az autó hangja, mint egy jumbojeté, ha megállunk vele. Radiátor csere után (ami tél elején ment tönkre) kissé kellemetlen szag van a kocsiban. Volt, hogy az aksi egyik nap szépen lemerült. Egyik alkalommal sikerült úgy benyomnom a kuplungot, hogy eltört egy kar. Szerencsére közelben történt, ezért még haza tudtunk menni a vele. Számtalan apró probléma mellett szerencsére épségben eljutottunk mindenhova. Komolyabb baja nem volt a kocsinak. Igaz nem egy erőbajnok, de sikerült már meglepetést okoznom vele pár embernek. Megesett már, hogy előzésnél tövig nyomott gázpedállal mögöttünk villogtattak, hogy menjünk gyorsabban. Volt olyan BMW-s, aki azzal ijesztgetett minket, hogy ránk rántja a 7milliós autóját. Ám legyen. :) Mindent összevetve ez az autó egy csoda. Csoda, hogy még egyben van ennyi idő után. :)
- Sok dolgot kellett javítani, leginkább kopás miatt.
autószerelő ismerős :)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1995 |