Autók » Volkswagen » Golf (1991-1999)

Golf 1.9D

AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG + még néhány év

Tökéletes mindennapi autó. Lehet vele tempósan is haladni ha van id? fel gyorsulni. 150 körül is bírja de akkor már zajos.
Belül tágas és 5 f?nek is el fogadható de 4embernek igazán optimális. Maximális fogyasztása 6.5, minimális fogyasztása 4liter volt.Semmi nem romlik el benne ha oda figyelnek rá. Extrák nincsenek de nekem nem is kellenek, max egy magnó.
A fehér és fényezetlen lökhárítós verzió úgyhogy mindenki el?zékeny vele és a rend?rök sem állítanak meg.
Sokat járok vele bulgáriába, szerbiába és romániába. Sajnos a kritikán aluli utak(itthon is) meg viselték a futóm?vet de fillérekb?l javítva lett.
Extrém dolgokat is kibírt már például egyszer el mentem vele erdélybe 5f?vel (mindenki 120kiló felett) + kb 300kg csomag.
Ezzel a túlterheléssel fogyasztott 6.5 litert! Kicsit rohad de nem vészes, csak felületi rozsda. Sajnos volt törve de legalább finom ?zpörköltet ettünk 1hétig:)

- fékek
- futóm? alkatrészei
- 3 garnitúra gumi elkopott
- indexkapcsoló
- h?t? javítás
- kipufogó heggesztés
- Az elejébe beépült egy ?z
- 360000km alatt ez semmi! Bár már eszegeti az olajat.

Csak magam szereltem mivel ez az eredeti szakmám. Egyszer? szerkezet nincsen benne semmi ami el romolhat ha figyelnek rá.
Az alkatrészek olcsón beszerezhet?k utángyártott és bontott is van b?ven fillérekért.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1993
Előző autója? golf 1.5D Következő autója? még kibír 300ezret!Aztán felújítom.
Verdikt (8.9/10)

Volkswagen Golf 1991 (1991 - 1997)