Az első szerelem!! :)
Imádtam az autót!! Az előző tulajnak köszönhetően eléggé jó állapotban került hozzám, igaz mások szerint drágán vettem, de nem bántam meg, mert nem sokat kellett ráköltenem a 4 és fél év alatt!!
2x műszakizott nálam az autó, mindkét alkalommal megvolt fillérekből a vizsga, nem sok mindent kellett rajta cserélni.
Ha jól emlékszem ilyenek voltak, hogy fékbetétek, tárcsák, kézifék bovden, szilentek, légszűrő, olajszűrő, olajcsere, vezérléscsere kompletten, talán még pár apróság, nem emlékszem, de nem kellet rá sokat költenem!
Tuningra viszont annál több ment!! :)
Levegős futómű, Porsche kerekek, lámpák, nagy hifi....mindig megfordultak utána az utcán, többször volt, hogy otthagytam valahol parkolóban és láttam, hogy fényképezik! :)
Gyenge autó, de ha valaki normálisan akar eljutni A-ból B-be, nem száguldozik, nem vagánykodik, annak ideális, kicsi fogyasztás, 5-6L! Alacsony fordulaton lomha, nehezen indul meg, de nagyobb fordulaton egész jól autózható! 1-2 személlyel könnyedén elmegy, 4-5 személlyel már megszenved, főleg emelkedőn, lehet visszakapcsolni! :)
Összességében nagyon szerettem, de lehetőségem adódott, hogy átüljek egy VR6-ba, így mennie kellett a háztól! Máskülönben még mindig meglenne!!!
- Gyújtótrafó, gyújtáselosztóban a jeladó, immobiliser, lambda szonda, a kipufogó részen: flexibilis cső és középdob szorult cserére, mert szétrohadt!
Édesapám(autószerelő)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | Daihatsu Charade 1.0 | Következő autója? | Golf III VR6 van most! :P |
Verdikt | (9.4/10) |