Autók » Volkswagen » Golf (1991-1999)

Golf 1.4 CL Variant

Átlagos, túlságosan is átlagos

Szööörnyen unalmas kocsi volt!!! Soha nem tudtam megszeretni. Imádom az autókat, de nem találtam benne olyan tulajdonságot vagy részletet, amibe bele tudtam volna szeretni. Semmiben sem volt rossz!!! Olyan szörnyen unalmas és átlagos volt. A kormányzása olyan semmilyen, a futóműve az úthibákat egész jól kiszűrte, de a kanyarokban ... inkább hagyjuk. A fék jól adagolható volt, de autópályán félelmetesen hamar elfáradt. A menetteljesítmények, vagyis nevezzük inkább menettulajdonságoknak gyengék (60LE), cserébe keveset fogyasztott (6,5- 7,5 a kombi "test"-et figyelembe véve szerintem korrekt). A belső tere ... Hát az valami nagyon gáz volt. A műszerfel formájával és kialakításával semmi bajom nem volt, de az anyagok és a kárpitok, na azok kritikán aluliak voltak, nem a strapabírósággal volt baj, hanem a külsővel , tapintással stb. Én nem tudtam megszeretni, de aki nem szereti az autókat, csak egy eszközt szeretne ami A-ból B-be elviszi alacsony költségekkel, imádni fogja.

- Hűtőfolyadék kicsit szivárgott, a fene tudja hova (nem csináltattam meg minimális volt a szivárgás, néha utántöltöttem). Egy műszerfal izzó cseréje (2100).

Nem volt szerelőnél az egy év alatt, amíg nálam volt.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1996
Előző autója? E21 316/1.8i Következő autója? Toyota Corolla 1.6 GLI
Verdikt (5.8/10)

Volkswagen Golf 1991 (1991 - 1997)