Aszfaltgöngyölő kormológép!!!
Az autó,mint utólag megtudtam elég jól törve volt és trehányul lett javítva,emiatt sok belülről jövő rozsda,ami nagyon bosszantó,de nem róható fel az autó hibájának,mert faterom ´96-os passatja sehol sem rozsdásodik.A golfom 110le gyárilag ugyis nagyon megy,de lett állitva az adagolón és a turbónyomáson és huuuu....!Igy eszik az autó kb 6-6,5 litert,ami nem mondható soknak ahhoz képest hogy kb 130le.Nemnagyon találok az utakon komoly ellenfelet gyorsulásban.Fékek elég jók,elöl hátul tárcsa,4elektromos ablak,ebból most a hátsó rossz,az elsők pedig néha fordítva müködnek,mert ha féliug le van huva és felfele nyomom akkor totál leengedi,kiérti...hát én nem.Az én autómon vanak még egyedi hibák,ami egyátalán nem jellemző a golfra,mint pl eltörött menetközben az eső motortartó konzol és előrebukott a motor 15 cm-t,másik hogy rezeg a kormány hiába lett csapágy cserélve.Viszont van egy hiba amit hallottam több golfostól hogy a fötengely vége elhajol picit és üt a tárcsa,ez később veszélyes is lehet mert ha már nagyon üt akkor elugorha a vezérlés.Emögött a tárcsa mögött van egy védő burkolat ami nekem el van törve és amig hideg a motor beleér ez a izgő mozgó tárcsa,és hülye hangot ad.Ez a hiba most lesz orvosolva.A gyári világításról nemtudok nyilatkozni mert golf4 optikás hella lámpákkal vettem(ajánlom,szépen világít,de elég drága),hátulra pedig kritálylámpa került.Úttartása nagyon jó,kemény a futómű,zörögnek a müanyagok,de engem annyira nem idegesít,a lényeg hogy a legnagyonn hidegben is elsőre indul,bár akkor kicsit hasonlít a zetorra a hangja,de sebaj :)
Az ajtók könnyedén csukódnak,kényelmesek a gt ülések,hátul állítólag kicsi a hely,én még sose próbáltam:),csomagtér nemtul nagy.
Összességében szeretem az autót csak a sok szakszerütlen kaosszériajavítás miatt válok meg tőle lehet a közeljövőben.
- motortató gumibak,elektomos ablak,izzók,kormánycsapágy
maszekhoz hordtam
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1997 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | Kadett | Következő autója? | Golf 4 TDI nem PD,henem sima 110ló |
Verdikt | (7.5/10) |