A megbizható érceshangú
Els? német autóm volt, egy ugyanilyen korú, de iszonyatosan rossz Tipot cseréltem be egy márkaszervizben ( természetesen ráfizetéssel ), beváltotta, s?t tulszárnyalta minden elképzelésem az üzembiztosságával.Többnyire hosszú utakhoz használtam, igaz, hogy alapfelszereltség? volt, de még 1400-1500 km letekerése után is fitten, hátfájás nélkül szálltam ki a kocsiból. A megbizhatósága bámulatos, a fogyasztás télen-nyáron-Budapesten-vidéken stabilan 5,6l volt. 300.000 km elhagyása után sem füstölt, a fogyasztás sem változott a gyári 10 ezres ciklus helyett 7,5 ezrenként kapott olajat, lehet, h ez hálálta meg magát. Az ergonomia a csekély felszereltség ellenére is tökéletes, 100 felett kicsit zajos, de még tartós 140-150 es autópályás utazásnál sem szélérzékeny és nagyon stabil. Azóta csak céges autóim voltam, de megfogadtam, ha magamnak veszek autót, az kizárólag VW Golf lesz.
- Izzitó f?biztositó 3szor is, sárvéd? bels? burkolat leesett, központizár, ablaktörl? kapcsoló néha füstölt ( szerel? se találta az okát ) féktárcsák, hátsókerék csapágyak + kopó alkatrészek
sosem volt márkaszervizben
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1994 |