A második otthonom
Az el?z? autóim robbanékonysága után az els? kilómétereken volt néhány alkalom amikor levert a víz a dinamizmus hiánya miatt. De aztán hamar megszoktam, hogy kiugrás egy keresztez?désnél, gyors el?zések ezek nem tartozékai ennek a típusnak. Szóval leszoktam az ugrálásról mint a cigarettáról. Nehéz volt persze de megtanultam lendületb?l autózni. Amit cserébe kaptam: Úttartás, hibátlan mindegy hogy gödrös nyomvályús az út, hallom hogy döcög de nem érezni, nem kell tekergetni a kormányt, vezetni az autót mert a futóm? elintézi amit kell. Gyári sperdifi van benne, hólánc azért van a kocsiban a téligumi mellett, mert még 2002 telén betettem amikor síelni mentünk, aztán ugye elfér mert hely az van b?ven, a garázsban sem kell rakosgatni, de nem volt még rá szükség. Oldalszél. A médiában néha hallom hogy beszélnek róla de ebben a kocsiban még nem éreztem, csak hallottam ha olyan er?s volt. Nagyon sokat csavargok, kirándulok vele sokszor több északát aludtam a hátuljában lehajtott üléseken. Hál\´ Istennek szintbe zárnak a hátsó ülések és nem kell semmi extra matrac vagy derékalj a kényelmes pihenéshez (180 cm magas vagyok). A családi kiruccanásoknál, nem szab határt a csomagtartó mérete. Ez probléma is mert nem annyi holmit pakol a párom amire szükség van hanem belenéz a kocsiba...ó van még hely elvisszük ezt is.. Gyorsulás?... Mesebeli fogalom. Ennek ellenére a szívemhez n?tt, most 150000km-nél jár, motorja kifogástalan, hibája csak a kora, ha lehetne megint ilyent választanék, talán nagyobb motorral, és klímával.
- 100000 km-nél els? fékbetét és féktárcsa cseréje együtt, valamikor 2004-ben két db H7 ég? cserélye a tompított világításban (csak az egyik égett ki), továbbá csak a szervizkönyv szerinti cserék,javítások. Egy dologban tértem el a szervizkönyvt?l, nem 15 hanem 10 ezer km-ként cseréltem olajat a motorban.
Veszprém Ring
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1998 |