Autók » Volkswagen » Golf (1983-1992)

Golf 1.6 TD

Szívás!!!

Idén összel megcsináltam életem legrosszabb üzletét! Egy 94 es Honda civic et lecseréltem egy Golf2 re. Gondoltam VW a népautó meg minden, diesel 5 l meg kellet a lóvé azt örültem hogy a Hondát jól eladtam meg télen majd elfutkosok olcsón 160 Ft os gázolajjal :Na kellett nekem olcsóság .1 hét után levittem a golfot a szerelöhöz olajcserére azt tájékoztatott róla hogy vettem egy szemetet.Tudtam én hogy kicsit füstöl mondom max hengerfejes nagy ügy régi diesel td 2 es mind az lesz elöbb utóbb hát az is volt 4 gát mind a 4 ko full 1 cm es repedések kuka a hengerfely hegeszteni se érdemes ezuán kompresszió mérés 4.hengerbe 5 ös kompresszió úúúú de jó majd agyvérzést kaptam gyürü eltörve duró alsó szoknya része a kartellba henger KO pfff elivtt a szivroham na most mi legyen motorcsere vagy ezt megcsinálni v 1.9 tdi???az 1.9 tdi hivatalosan beépitve engedéllyel full papiros motorral váltó komolyabb futóm? 3-350 alatt nem áll meg vagy belekerül egy 1.6 d sima de azzal nem megy meg el se lehet adni ha meg bontott 1.6td t hozok bele akkor az ami papiros az 100 köül van +beépités és lehet az is megellik 20 000 km múlva NAGYON beszivtam mind 1 már gondoltam csináljuk meg ezt 4 dugó gy?rük motorfurás stb 75 000 HUF a fötengely is KO volt már azt tudtam egy jót szerezni 20 000 ért az eddig 90 rongy kellett egy új jó állapotú hidros hengerfely 2 golf td hez jót olyat ami nem volt már agyonhegesztve rohadt nehéz találni nekem sikerült egy jót majdnem gyári állapotút azt 30 000 ért + 3000 ért rakták sikba +szelepe eddig 133 000 Ft ba van a saját hülyeségem ezután jött a munkadij motor kiszedés szétszedés összerakás berakás 40 000 FT+hengerfej töm 5500 olajteknö töm 700 olajször? 1000 kipuf töm 1000Hengerfej csavarok 3900 Ft a régiek bele voltak rohadva2 db féltengely szimmering3000 fötengely töm 1000 fagyálló 2000 + kellett egy új kuplungtárcsa 14500 FT a régi szar volt már tömitöpaszta meg ez az 36000 FT lett +olaj tehét 133+40+36 210ezer HUF ban áll meg egy ilyen móka tegnap lett kész a gép egy életre megutáltam a VW csoport tagjait. Lehet én fogtam ki MO egyetlen szétküldött Golf ját amúgy a kocsi most kapott még egy Intercoolert is meg van rajta egy 60 as rendszerTDI dobbal most a motorfúrás után a kipuff rendszer meg a cooler el kb 90 le lehet mentem vele 2 km ert csak hazáig eddig most full bejáratós amúgy csak azért vettem meg mert jól néz ki gyöngyházmetál ezüst 3 ajtósKONI gátlók angel eyes lámpák RS lökök jelek eltöntetve RS rács WR6 os corrado börbelsö WR6 os tükörpoliroziott felnik 10 cm ültetve stb..DE EZ MIND SZART SE ÉR AHA A MOTOR FULL SZAR a kocsi eladó lesz valószin? mert hiába lett jó, de én megcsömörlöttem tÖle, esetleg cserélem v Szétgyúrt TDI re vagy fogalmam sincsen mire BÁR A dIESEL POWERT IS MEGUTÁLTAM LEHET VESZEK V BIKA BENZINEST V bmw e36 OT V NEM TUDOM (Amúgy 3 hengerrel mentem vele 160 nal meg végül is mÜködött csak füstölt!!!!!TEHÁT NEM MINDEN ARANY AMI FÉNYLIK ÉS VIGYÁZUNIK MERT A SAJÁT HÜLYESÉGÜNK MIATT EGY KÖCSÖG AUTÓ NAGYON MEG TUDJA KESERITENI AZ EMBER ÉLETÉT!!!! EZ MÁS TIPUSOKRA IS IGAZ

- Motor full KO törött gyürü törött dugó henrefej full ko meg a 4. henger is+ a f?tengely is Ko

Varga autószerviz Vp

Fenntartási költség (5) Évjárat 1989