Piros villám
Hát hol is kezdjem.2007 ben sikresen megszereztem a jogsimat!Apám nekemadta a kimustrált Ford Escort 1.8Dieseljét.Hát mit mondjak szörnyü volt az egész!Mikor 2 aksival se birtam beinditani döntöttem!!Megvalositom gyerekkori álmom és veszek 1 golfot!Októberben össze is jött a ford eltünt a portáról és ott ált a helyén egy 86os 1.6 GTD kettesgolf.Elég jóállapotu példányhoz sikerült jutnom gondoltam én!Aztán jött a vezérmüszijj csere és a szelepdekni levétele után láttam h a vezérmütengely vége le van törve!Megoldottuk!6000ért már vettem is eggyet a bontóba!Aztán jött a golfbetegség csöpög az adagoloból a gázolaj!Szerencsére ezt is sikerült megcsinálni!Azóta nincs vele baj pöccre indul meg jól is megy!Sok kisautóst meg lehet vele lepni mikor 120nál kiteszem az irányjelzőt rájuk!Ajánlom minden kezdö autósnak mert szinte igénytelen autó!Csak a turbófeltöltöre kell vigyázni de arra nagyon!Hidegbe melegiteni melegen meg hüteni!Ha gondosan karbantartja meg ilyen mániákusan szereti az ember mint én remek kis utitárs!!Kb ennyi!
- Vezérmütengely,izzitórelé,befecskendezö szivattyú
Én magam hátul a sufniban néha Zoltán haverom mikor kellett!
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1986 |
Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 192000 |