Olcsó, hálás és szeretetre méltó
Nem gondoltam volna,hogy golfom lesz mindig is a nagy dög kocsikat szerettem,de ezeknél a üzemanyag áraknál már meg kell alkudni gondoltam,ezért vettem egy golfot.Szegény amikor megvettem szét volt rohadva hengerfejes volt,nem voltak benne egyforma ülések,Kicsit meglepődtem,amikor bementünk az alkatrészboltba és szinte minden volt hozzá készleten,egy 2 hónap alatt tip-top kocsi lett belőle.Valaki mondjon nekem még egy kocsit aminek 80ezer forintból teljesen fel lehet újítani a motorját.Amin még jobban meglepödtem,hogy bementem egy tuning boltba és optikai cuccokkal tele volt a hely egy 20éves kocsihoz,nem véletlen,hogy olyan sok 2-es golf jött velem szembe az utakon,az enyém 4,5 litert evett igaz nem volt egy vágtató vadállat de nem is erre volt a gép,viszont ha mentem pályán akkor egy kellemes 130as utazó tempót fel lehetett venni,igaz a zenét a plafonig tekertem és még úgy is hallotam a zakatoló motort.Amikor megvettem kb 4szer durrant el valamelyik vízcső,ki is kellett cseréni mindet,de hát ez sajnos típushiba.Az autó kényelmes -főleg suzukik után-de nagyon puritán a belseje amit meg lehet azért szeretni.Ha valaki nem szereti a hangos kocsikat ne vegyen golfot mert hát egy vérbeli golf 2-es a hangos motorzaj melett a belseje is csörög-zörög.Viszont aki egy egy megbízható értékálló kisfogysztású kocsit akar aminek még az ukrán gázolaj sem árt meg annak csak ajánlani tudom.
- hengerfej(teljes felújítás 35000huf)hengerek,csapágyak(50000huf)gátlók(Monroe reflex 25000huf/pár)kerékagycsapágy(3000huf/pár)teljes fenéklemez,belső küszöb,sárvédők(összesen 50000huf)plusz kötelezők
saját kezűleg
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1986 |
Teljesítmény | (5) | Km vásárláskor | 205000 |
Előző autója? | sierra 2,3 Ghia | Következő autója? | vw passat variant 1,9 tdi |
Verdikt | (7.8/10) |