Autók » Volkswagen » Golf (1983-1992)

Golf 1,6D

Megbízható de nekem sokba volt/van !

Amikor megvettem 150ezer forintért örültem mint állat igaz iszonyatosan levolt lakva ,de még a haverokkal lepattantunk egy közel 600kmes útra Balatonhoz reggel 3fok volt kicsit féltem ,hogy most annyi és tolhatjuk de "csalódtam" mivel pöcc-röff-re indul a vas.
Aztán jöttek a nagy költések mivel az autónak semmi baja nem volt de a futóm? az halott és olajcsere is kb 3éve volt szíjakat kb 1990ben cseréltek rajta mikor behozták No-ból,ezért gondoltam,hogy kicsit helyrepofozom ez nekem benne lett összesen 150ezerbe és az autó továbbra is úgy nézett ki mint egy rakás szar.
Most mondhatnám,hogy csak buktam rajta de már csak rugó kéne el?re aztán már nem egy összerogyot valami lenne,egyébként most így már a télben is bármikor beindul -8fok és 2szeri izzítással pöccre indul(+jó akku),Bp-re is simán 120-130akkal járkálok vele igaz sztem ilyenkor már a fogyi nem 5liter hanem legalább 7.
Egyszer mentem egy maxot Bp-re 140nnel és fölötte ,de semmi mármint nem fort fel a víz.
Ez az els? autóm szóval én szeretem és nyugodtan ajánlhatom bárkinek mivel sosem hagyott ott sehol és akár most is a világ végére is elindulnék vele.

- .

Gyuszi

Fenntartási költség (10) Évjárat 1984
Előző autója? Apám VW Passat 1.9PD TDI-je Következő autója? Golf 2 vagy BMW 324td,525tds
Verdikt (6.7/10)

Volkswagen Golf 1983