Imádniváló GX
Imádom!!!!! Egyszer?en nem lehet utálni, csakis szeretni, imádni. A motor általában csak teljes szivatóval indul, de mikor már szépen pörög szerintem eléggé szép, s?t kissé sportos hangja van, de viszont hosszabb úton, amikor már az ember nyomhatja a gázt neki és "pakolja" benne a sebességeket, mikor negyedikben van és lehet hallani hogy már kívánja a motor hogy tegyék följebb, akkor az ember megyomja rutinból a kulpungot és teszi 5.-be, de itt jön a bibi NINCS 5.!!!!! és k*rvára elb*szták, ugyanis sokkal többet ki lehetne bel?le hozni, a fogyasztása is sokkal jobb lenne. Habár a fogyasztással nincs semmi baj 7.5 zabál. Ez nem szép???. Ami még nagyon megfogatt benne az a fényezése, mert ezt a fantasztikus autót állítóleg a skandináv félszigetre szánták(most Jászszentandráson van) és az ottani id?járásra terveszték., gyönyör? metálzöld szín véd?lakkal. A beltere egyszer?en mesés (az alap 1-es GOLFhoz képest), nem olyan mint a több milliós autókba az az undorító , ocsmány m?agyag, annak nincs semmi szépsége, lelke, szíve-ezértis imádom a GOLF GX-et. Ami még nem tetszik benne (a lassan 23 évének köszönhet?) hogy köpi az olajat, mikorok az ablaktörl?-de azt már megcsináltuk apuval- és többet nagyon nem is tudnák írni. Egy szóval: IMÁDOM A GOLF GX-ET!!!!!!! :-)
- Hogy ?szinte legyek fogalmam nincs, ugyanis nem az enyém a kocsi, hanem apáé, én csak imádom ezt a szar dögöt, mert számomra olyan csodálatos, de emellett a precíz német mérnökök sokmindenre nem figyeltek, mikor megcsinálták ezt a nagyszer? (igaz, ma már ócskavas) járgányt. Mivel használtan vettük, így nem tudom mi volt benne cserélva, mióta a kezünkben van hengerfejtömítésr?l todok csak meg egyéb kis apróságok; lényegében nem sok minden
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1983 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 120000 |