Igásló a legjámborabb fajtából
Én nagyon szerettem ezt az autónkat,habár sajnos csak 1 hónapot vezettem, mivel csak tavaly szeptemberben szereztem jogosítványt, és októberben adtuk el.Nem egy gyors autó,de 110-120-as utazóra akármeddig képes(talán még többre is),és az 55l-es tankot 4.5l-es fogyival elég sokáig csócsálja.A 4.5l valós, többször volt mérve, ép ésszel nem lehet 5 liter fölé vinni(jól volt beállítva).A kasztni kicsit szereti a rozsdát,de azért ez nem egy fiat argenta. :) Frekventált helyeken eszi a rozsda,de ott állandóan, viszont cserébe nagyon lassan. Nagyon sokat futott,és a beltér eléggé levolt harcolva(habár egyes autókhoz képest még le is tagadhatott volna néhány évet).Az útfekvése kit?n?, de ezt mindenki tudja,akinek 2-es golfja volt/van.270e Km-re adtuk el, és erre édesapám még szerint még rákell tenni vagy 50-60e km-t, ahhoz képest el lehetett volna adni 200e-rel is, hiszen annyira rendben volt.Apa minden egyes csepp gázolajhoz hozzákevert vmi boszorkányságot is, és évente az olajcserénél is alkalmazott adalékot. Ami megtette hatását, ugyanis a szerel? aztmondta, hogy lassan megfog érni egy motorfelújítás(miután eladta nekünk), nem volt rá szükség... Azóta is fáj érte a szivem, de nemcsak nekem, hanem az egész családnak.
- Kopó alkatrészek.Nem volt ami elromlott volna.Soha nem robbant le, akárhová elvitte a családot,akár utánfutóval,akár tet?csomagtartóval.Báhová.
T?le vettük az autót, tehát igazán értett hozzá.El?re megmondott mindent,hogy az els? évben mit kell cserélni rajta.Kiszámítható volt minden hibája.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1986 |
Előző autója? | Ford Fiesta 1,6 D | Következő autója? | Opel Vectra 1,7 TD |