Autók » Volkswagen » Golf (1983-1992)

Golf 1.8 GTI 16V GOLF II

GOLF GTi 16V Az üvölt? rém

Nagyon meg voltam vele elégedve attól függetlenül hogy átestem egy komplett motorfelujitáson ami végülis mint kiderült a kedves elözö gazdi hozzá nem értéséböl és figyelmetlenségéböl adódott. Azóta viszont tökéletesen müködik. Cserben soha nem hagyott az út mellett soha nem kellett álnom mert lerobbant, mint egy pár francia és olasz auto tulajdonosnak. Összefoglalva egy nagyon megbizható és strapabiró autó amely egyben sportos és kényelmes. És amikor a második torkot megnyitom a jobb lábammal akkor kitör az üvöltö rém. Ennél már csak a G60-é szebb.

- Futómü alkatrészek amik az utolag beépitett sportfutómünek köszönhetö szerintem. A hütö kilyukadt egyszer. A többi hibája inkább a karambolokból erdtek, amik akkor az elözö gazdájánál sérült az nálam lettek kijavitva. A tákolt munkánam én láttam kárát. Termosztát csere és kuplung tárcsa csere volt ami csak természetesen elkopott.

Opel márkaszervizbe lett javitva mert én is ott dolgozom és igy a kollégák javitották.

Villamos dolgok javitását és az utolagos dolgok beszerelését magam csináltam.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1988
Előző autója? p126 Következő autója? Még mindig ezt használom