GOLF AMIRE ODAKELL FIGYELNI VÁSÁRLÁSKOR
az autót 1 hete vettem de megy vissza a tulajhoz. Ezt az itéletet azért irom hogy más ne fázzon rá. Na szóval az autó vásárlásánál figyelni kell a motorszámra hogyha AF-es akkor meg kell nézni hogy megvan-e a motron ha ott nincs a tulajnál is lehet mert leszokták szedni és ezért elszokták rakni ha a motoron van akkor valószínű hogy a dekni mellett van a motor alján ha sehol nincs meg a motorszám akkor nem érdemes megvenni az autót mert a KPM-hez kell vinni másik számért a kpm meg mindenbe belefog kötni, de meglehet próbálni. Viszont megkell nézni az alvázat is őleg az oszlopok alatt (A,B,C- oszlp) mert ha több autóból van összehegesztve mert ha az oszlpok alatt van összehegesztve akkor a legstabilabb, de igy se megy átt eredetvizsgán meg a KPM-nél se. Meglehet próbálni beütni a motorszámot, de 2 éve már büncselekmény nem szabálysértés. Ha esetleg ismerős eredetvizsgás akkorse csináltasd meg rá a vizsgát mert ott át is megy, Ha a kpm megállít butka van 1-2% eséj igy is van hogy nem veszik észre, de ha a büfés kocsi állít meg akkor halál. rendszám le forgalmi el hivnak vagy hivsz trélert, be a kpm telephelyre. fuvarköltség nem kevés+ rádvernek mindent + milyen kedve van elveszi a jogsidat. remélem hogy tudtam valakinek segíteni autóvásárlásnál. Ennek ellenére golfot érdemes venni mert nagyon jó kis autó.
- semmi
nem kellett szerelni