Ezt megcsinálták!!!
Ez az autó túlszárnyalja önmagát...Ezek a németek egyszerüen és nagyszerüen megcsinálták!
Ott kezdeném, hogy ay autót 2008 nyarán vásároltam Németországban potom 500 euroért ami kb. egy robogó árának felel meg. Nos azóta kibírt egy kerekpártúrát, ami azt jelenti, hogy 1-es és 2-es fokozatba huzott 800 kilóméteren át egy méretes utánfutót (egyetlen jármű volt ami nem romlott el, leszámitva az 500 eurónál drágabb bringákat:P). Egyszóval akárhányszor elindulok vele jol érzem magam benne, és 15 éves autóként most is elengedett volánnal könnyedén tartja a 140-et a kis 1.3-as motor. Nekem ez az első autóm de azt hiszem, hogy élete végéig meg is tartom, de az még odébb van mivel a fenntartását egyetemistaként is megbirom anyagilag, mivel bontott alkatrészekből is fenntartható, viszont az ujjak sem alkatrészek sem húzósak. A fogyasztása is jóval 6 alatt marad ha szépen megy vele az ember:)
Kicsit hiányzik a szervókormány de idővel átoperáljuk...A megbízhatóságáról sokat elárul az, ha azt mondom, hogy most is el mernék indulni vele világkörüli útra...(csak sajnos nem tud úszni)...
Esetleg ha valakinek van türelme olvasgatni, ittvan a biciklitúra blogja:) http://www.bicajzsuk.blogspot.com/
- cserélhető alkatrészek (csapágyak, fékbetétek)
házilag is tökéletesen gyógyítható:)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Csak VW és csak Golf |