Autók » Volkswagen » Golf (1983-1992)

Golf 1,3 cl

Etalon

Mai napig elgondolkodom rajt, hogyha a Volkswagen már 1989-ben tudott ilyen min?ség? és megbízható autót gyártani, akkor most milyen autókat gyártanának, ha ezek a szempontok még fontosak volnának. Talán ez volt az utolsó európai autó, ami a maga korában még a japán márkákkal min?ségben fel tudta venni a versenyt. Ez mindenesetre az én véleményem, de elég sok vasat kipróbáltam, ugyhogy van mögöttem tapasztalat. Most 16 éves, a színe akár az új, bels? kárpitok hibátlanok, váltó vaj, motor is ok. Gyakorlatilag teljesen újszer? hibátlan állapotú. Nem eladó.

- 1 kilincs+szervizek 15000 km-ként

Gáspár Sándor autószerel? mester,

2004 nyarán a Nagyknizsai Volkswagenben ékszíjat akartam venni hozzá, tartalékba nyaraláskor. Nem volt, azt mondták nem tartanak, mert ritka típus.Pár perc múlva 10 méterre t?lük a benzinkúton tudtam venni.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1989
Előző autója? clio 1 éves/soha többé/ Következő autója? MAZDA B2500